06 514 14 836 leo@meneerhamers.nl
Selecteer een pagina

WordPress website? Bel Meneer Hamers!

Meneer Hamers kan je helpen bij de realisatie van je eigen wordpress website, of het updaten en bijwerken van je bestaande website.

WordPress is het meest gebruikte website systeem van dit moment. Het is voor de website eigenaar eenvoudig om kleine wijzigingen zelf door te voeren. Neem gerust even contact met me op, dan kijken we wat je wensen zijn en of WordPress voor jouw bedrijf de beste keuze is.

WordPress onderhoud & WordPress updates

Het bouwen van je website is nog maar de start, het is belangrijk dat je je site goed blijft onderhouden. WordPress versie en plugins moeten up-to-date zijn om minimale beveiligingsrisco’s te lopen. Meneer Hamers kan je hiermee helpen, we kunnen je huidige site doorlopen en kijken of alles nog bij de tijd is.

 

WordPress beveiliging

Daarnaast zal meneer Hamers zorgen voor een goede beveiliging en de juiste plugin installeren die zorgen dat je website optimaal beveiligd is.

WordPress SEO

Je site is klaar, nu wil je wel gevonden worden! Meneer Hamers loopt door je teksten en afbeeldingen heen, en checkt met de nodige tools of je site zoekmachine vriendelijk is. Zo zorgt hij dat je site ook echt gezien wordt.

Update van je bestaande WordPress site

Je hebt al een wordpress website maar deze is aan vernieuwing toe? Met kleine aanpassingen ben je misschien wel weer klaar voor de toekomst. Neem ook dan even contact op met Meneer Hamers. 

Geverifieerd door MonsterInsights